Bevallen en nu? Cursus

Bevallen en nu? Cursus

Gefeliciteerd! Je bent moeder geworden! De kraamweek is in een rush voorbij gegaan, kraambezoek heeft je kleine wolk al helemaal welkom geheten in deze wereld en dan? De kleine wordt constant onder controle gehouden bij het consultatiebureau en jij dan? Jij bent nog steeds net bevallen, lichaam is niet meer wat het was, je hoofd en lichaam zit nog onder de hormonen, je zit nog volledig op de roze wolk, of ben je er misschien net vanaf gevallen? Of weet je eigenlijk helemaal niet zo goed wat je er allemaal mee aan moet? Zoveel vragen en zo weinig antwoorden.

Daar gaat FitFysiek je bij helpen. Deze cursus van twee keer ga je met een klein groepje aan de slag om met deze vragen om te gaan. Je leert wat zo een bevalling nou eigenlijk allemaal met je gedaan heeft op mentaal gebied en op fysiek gebied.

Hoe je je eigen herstel kan bevorderen en het samen hebben over hoe jij het moederschap ervaart en waar jij tegenaan loopt. In deze twee bijeenkomsten wordt er op een laag drempelige manier gesproken over alle taboes, onbeantwoorde vragen en situaties waar je totaal geen idee van had dat jij niet de enige bent die hier tegenaan loopt.

Kosten en data cursus

De babymassage cursus bestaat uit twee lessen van 1 uur.
Kosten voor het deelnemen aan deze cursus bedragen €95,- per deelnemende baby en 1 ouder. De maximale groep grote is 6 babys.
De babymassage cursus wordt gegeven op de volgende data:

Heb jij een groep vriendinnen met kleintjes onder een halfjaar? (Wanneer babys al kruipen zijn ze helaas te oud voor de babymassage) En zijn deze data niet mogelijk? Neem dan contact op voor de mogelijkheden.

2021:

  • Worden niet meer aangeboden in 2021 bij FitFysiek

2022:

  • Data volgen

 

Meer weten of direct inschrijven?

Neem contact met ons op