Zwangerschapscursus

Zwangerschapscursus

Een zwangerschapscursus volgen is een goede manier om je voor te bereiden op wat er allemaal komen gaat. Je gaat van een stel naar een gezin en dan is een zwangerschapscursus een goede stap. Tijdens de cursus krijg informatie over de zwangerschap, worden ademhalingstechnieken en houdingen voor tijdens de bevalling doorgenomen. Daarnaast krijg je tips en adviezen over het aanstaande moederschap.

Je komt in contact met andere zwangeren in dezelfde leeftijdscategorie als die van jou en met wie je ongestoord over je zwangerschapskwalen kunt kletsen en tips kunt uitwisselen. Dus is deze cursus niet alleen heel nuttig, maar vaak ook een moment van gezelligheid!

Er zijn verschillende cursussen waar je de voorbereidingen kan volgen:

  • 1 daagse cursus (samen met partner) (éénmaal 2,5-3 uur)
  • 2 daagse cursus (1x met partner) (tweemaal 2,5 uur)
  • 6 daagse cursus (2x met partner, 4x alleen vrouwen) (zesmaal 2,5 uur)

Hoe meer dagen de cursus duurt, hoe meer informatie er gegeven wordt. Bij elke cursus wordt de essentiële informatie gegeven.

Schrijf je nu in!

1 daagse cursus

In deze 2,5-3 uur durende cursus zijn zowel vrouwen als mannen welkom, alleen het nodige over de bevalling wordt hier vertelt en uitgelegd. De rol van de man wordt besproken, verschillende manieren van ademhalen worden besproken. Geen zweverige momenten tijdens deze cursus. Alleen wat nodig is en that’s it.

Data:

12 augustus om 18:30 uur

9 oktober om 18:30 uur

28 oktober om 18:30 uur

Kosten:
€95,- incl. BTW *

Schrijf je nu in!

2 daagse cursus

Tijdens deze twee bijeenkomsten worden de belangrijkste dingen besproken voor tijdens de bevalling. In de eerste bijeenkomst, die voor zowel de mannen als de vrouwen is, wordt alles uitgelegd omtrent de bevalling. De tweede bijeenkomst is vooral gericht op de vrouwen, mannen zijn natuurlijk ook welkom. Hierbij wordt er wat dieper op de bevalling ingegaan en wordt het gedeelte na de bevalling, de kraamweek en een klein stukje herstel van de bevalling besproken.

Data:
8 en 15 juli om 18:30 uur
23 augustus en 30 augustus om 18:30 uur
22 november en 6 december om 18:30 uur

Kosten:
€115,- incl. BTW *

Schrijf je nu in!

5 daagse cursus

Wil jij voor 200% goed voorbereid de bevalling in? En wil je meer weten dan wat er allemaal gebeurt tijdens de bevalling? Dan is deze cursus van 6 bijeenkomsten voor jou geschikt. Deze cursus is één bijeenkomst met partner, zodat hij/zij ook weet wat er te wachten staat. De overige vier bijeenkomsten wordt er verder op de bevalling in gegaan. Daarnaast leer je over de functies van de verschillende organen die bij de bevalling betrokken zijn, herstel na de bevalling en nog veel meer! Alle ins en outs over de start van het moederschap en herstel van je eigen lichaam wordt hier volledig in meegenomen.

Data:
Data volgen

Kosten:
€195,- incl. BTW *

Schrijf je nu in!

Kosten en data cursus


1 daagse cursus – €97,50 incl btw

  • Zaterdag 26 februari 9:30 uur
  • Maandag 25 juli 19:45 uur

2 daagse cursus – €135,- incl btw

  • Donderdag 21 en 28 maart 19:30 uur
  • Zaterdag 2 en 16 juli 9:30 uur

5 daagse cursus – €195,- incl btw

  • Data volgen

Privé cursus bevallen 1,2,3 of 4 dagen

  • Stuur een bericht voor meer informatie!