Therapeuten en trainers

Onze professionals

Rosita Hagen

Eigenaar FitFysiek / Fysiotherapeut

Mijn naam is Rosita, eigenaar van Fitfysiek en fysiotherapie Rosita. Na zes jaar gewerkt te hebben bij gewerkt onder een andere praktijknaam, ben ik in mei 2019 FitFysiek gestart.

Jasper Zeevaarder

Fysiotherapeut / Manueel therapeut (i.o)

Mijn naam is Jasper, sinds 2022 ben ik 1 dag in de week aanwezig bij FitFysiek als fysiotherapeut. Ik vind het belangrijk als fysiotherapeut om te blijven ontwikkelen en zo de nieuwste kennis en kunde toe te passen in jouw behandeling.

 

Joyce Punt

Personal trainer

Mijn naam is Joyce, eigenaar van JoycePT en werkzaam in FitFysiek als personal trainer. Door van mijn passie mijn werk gemaakt te hebben leer ik jou hoe jij het fijnste kan trainen en lekkerder in je vel kan komen te zitten.

Jouw foto hier?

Denk jij dat jij FitFysiek kunt versterken? Neem dan snel contact met ons op!

FitFysiek werkt samen met

  • Sport in Business logo
  • Tom's Voedingsadvies logo
  • Voor elkaar gebokst logo
  • Reanimeren Voor Elkaar logo

Benieuwd hoe wij jou kunnen helpen?

Stuur ons een berichtje of bel naar 036 – 200 1630